Waarom we geloven in mobiliteit als de motor van een welvarende samenleving

Tijdens de 100ste Brussels Motor Show stelt D’Ieteren met plezier zijn automerken en mobiliteitsoplossingen voor.

Al onze automerken krijgen hun plaats, maar deze keer worden ze samen voorgesteld, als één geheel, in één Paleis. Op die manier willen we ons holistisch mobiliteitsaanbod in de kijker zetten. Dat aanbod gaat niet enkel mee met zijn tijd, het speelt ook in op de veranderende behoeften van onze klanten. U merkt het al: de laatste 218 jaar is er veel veranderd, maar niet onze ambities.

Ons doel is duidelijk: we willen een duurzaam en vlot mobiliteitsecosysteem uitbouwen. In dat systeem gaan welzijn en welvaart hand in hand en kunnen klimaatdoelen gehaald worden.

We zijn ervan overtuigd dat auto’s en andere vormen van vervoer samen deel uitmaken van de oplossing. Daarom combineren we traditionele mobiliteitsoplossingen met nieuwe vervoermiddelen en technologieën en moedigen we nieuw verplaatsingsgedrag aan.

Vandaag willen wij het voortouw nemen in de transitie van de mobiliteit in België. We willen daarbij inspelen op de behoeften van zowel bedrijven als particulieren. Hun echte tegenstellingen – ook wel de “samenwerkingsparadox” genoemd – schrikken ons niet af. Concreet willen we een nieuw, inclusief ecosysteem bouwen waar plaats is voor partnerschappen en initiatieven die vroeger ondenkbaar waren en waar zoveel mogelijk weggebruikers baat bij hebben.

In dit document leggen we uit waarom en hoe we onze ambitie “moving people forward… no matter what moves you” willen volbrengen.

image loader