Newsroom & Media center

Bij D’Ieteren Auto staan vernieuwing en mobiliteit centraal in ons nieuws. Ontdek het hier!

Brussel, 3 juni 2020

De Directie van D'Ieteren Auto heeft haar intentie bekendgemaakt om een versnellingsproject uit te voeren voor de transformatie van het bedrijf, als antwoord op de substantiële veranderingen in de automarkt.
Om de impact van de huidige gezondheidscrisis en de langetermijneffecten ervan op de vraag en het gedrag van de klant op te vangen, heeft de Directie van D'Ieteren Auto haar intentie bekendgemaakt om een versnellingsproject uit te voeren voor de transformatie van het bedrijf. Die transformatie werd ruim een jaar geleden opgestart als antwoord op een markt in volle verandering. Het project zou maatregelen omvatten om de interne structuren en werkmethodes aan te passen aan de nieuwe marktrealiteit en tot doel hebben de activiteiten die niet langer voldoen aan de behoeften van de concessiehouders of de klanten, te transformeren of stop te zetten. Als het project wordt bevestigd, zou dit kunnen leiden tot het verlies van 211 banen in België.
Denis Gorteman, CEO D’Ieteren Auto

Always on the move

Elk merk zijn eigen nieuws!

In de Media centers van onze merken vindt u alles over onze producten, vernieuwingen, toekomststrategieën, sportsponsoring en liefdadigheid. Blijf realtime op de hoogte van het dagelijkse nieuws over uw favoriete merken door op hun logo te klikken.