Een grondige studie van het mobiliteitsgedrag van professionele en particuliere consumenten

Als marktleider staat D'Ieteren aan de spits van een mobiliteit die zich opnieuw aan het uitvinden is en we spelen daarom een sleutelrol in het vloeiend en duurzaam maken ervan. Dit is waar het ons om gaat en waar we al enkele jaren aan werken.   Tegen een achtergrond die voortdurend wordt opgeschud door een gezondheidscrisis en dringende economische, sociale en milieu-uitdagingen, wilden wij onze benadering van mobiliteit op de proef stellen.

Naar nieuwe uitdagingen voor de mobiliteit van morgen

service background

Na ons mobiliteit onderzoek Polaris in 2021 hebben we besloten om er in 2023 een update van uit te voeren om de ontwikkelingen te observeren en de (nieuwe) trends – en het gebruik van individuele en professionele consumenten – te ontcijferen. Ons doel is om mobiliteitsdiensten aan te bieden die zo goed mogelijk aansluiten bij de behoeften van de Belgische bevolking van vandaag en morgen.

De belangrijkste bevindingen

Download gratis de Polaris studie

service background
Wij willen de resultaten van deze studie, in een geest van samenwerking, delen met alle actoren en belanghebbenden op het gebied van mobiliteit.  Wij hopen dat het een bron van inspiratie en innovatie zal zijn, want hoewel de huidige maatschappelijke en technologische uitdagingen ons allen in hun omvang en complexiteit te boven gaan, brengen zij ons ook om dezelfde redenen samen.
/nl/polaris/
service background
image loader