Ontdek onze voordelen:

Bezoldiging en voordelen
Onze talenten bundelen en motiveren om de uitdagingen van morgen te overwinnen dankzij, onder andere, een aantrekkelijk verloningsbeleid: dat is onze ambitie.
D’Ieteren steunt eveneens het principe van gelijke beloning tussen mannen en vrouwen. Om deze thematiek transparant en toegankelijk te maken, hebben we hier een terugkomend thema van gemaakt in het sociaal overleg van de ondernemingsraad. We verzekeren ook dat onze werkneemsters hun volledige salaris ontvangen tijdens hun moederschapsverlof.
Als medewerker bij D’Ieteren Automotive bent u automatisch aangesloten bij bepaalde verzekeringen als onderdeel van uw extralegale salarispakket.
Dankzij uw “identiteitskaart” bij D’Ieteren, geniet u eveneens van een groot aantal voordelen bij onze merken en dochterondernemingen.
Flexibele uurroosters en een uitgebreid telewerkbeleid
Vandaag op kantoor, morgen thuis. Elke dag is anders en wij vinden resultaat belangrijker dan aanwezigheid. We zijn voorstanders van werkroosters op basis van vertrouwen. Daarom mag u tot drie dagen per week thuis werken als uw functie dit toelaat. Bovendien stelt D’Ieteren u de IT-tools ter beschikking om uw werk thuis zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Welzijn op het werk
Welzijn op het werk is een prioriteit voor ons. En we hebben het niet over loze beloften. Wij vinden immers dat een goed evenwicht tussen privé en werk nodig is om het beste van zichzelf te kunnen geven. Ons algemeen beleid inzake welzijn steunt op vier pijlers:
• werkomgeving: telewerkbeleid, terbeschikkingstelling van een IT-kit voor thuiswerk enz.
• fysieke gezondheid: medische check-up, Bike Policy, griepvaccinatie enz.
• psychosociale risico’s: coaching, stressanalyse enz.
• arbeidsomstandigheden: het recht om buiten de kantooruren onbereikbaar te zijn, het gebruik van digitale tools enz. Ontwikkeling en opleiding
Innovatie en vlotte mobiliteit vereisen de scherpste geesten. Dit alles is niet mogelijk zonder continu leren, technische opleidingen, coachingprogramma’s, een persoonlijke ontwikkeling met de focus op onze bezorgdheden en teams die hun expertise delen. Daarvoor bieden we onze medewerkers tal van middelen om zich te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.
image loader