Onze merken

D’Ieteren Auto heeft er altijd al naar gestreefd de mobiliteitsbehoeften van de Belgen optimaal te beantwoorden. Vandaag biedt D’Ieteren Auto meer dan ooit het uitgebreidste assortiment voertuigen en modellen aan. Van stads- en compacte auto’s tot hybrides en gezinswagens, D’Ieteren Auto heeft altijd een voertuig dat aan uw noden voldoet.

 1. Audi
 2. Volkswagen
 3. Volkswagen Commercial Vehicles
 4. Škoda
 5. SEAT
 6. Porsche
 7. Bentley
 8. Bugatti
 9. Lamborghini
 10. Yamaha

Audi

Al tientallen jaren is Audi toonaangevend in het segment van luxewagens. De kracht van het merk met de 4 ringen? Het voortdurend zoeken naar nieuwe duurzame producten en technologieën voor de mobiliteit van de toekomst. De geliefde modellen van jonge carrièremakers? De Audi A1 en de Audi A4. Wat standing betreft, is de luxueuze berline Audi A8 ongeëvenaard. Bij Audi begint de toekomst nu al. In 2018 wordt bij Audi Brussels de Audi e-tron gebouwd, het eerste 100% elektrische model van Audi. Enkele cijfers: In 2017 verkocht Audi 1,8 miljoen nieuwe wagens. Hiervan werden er bijna 35.000 in België ingeschreven. Een mooi marktaandeel van 6,1% voor de constructeur.

Volkswagen

Al sinds 1937 bouwt Volkswagen wagens die een onmiskenbare norm zijn. De Beetle, de Golf en de Tiguan hebben de auto-industrie echt vormgegeven. Mede dankzij dit succes is Volkswagen de nummer 1 geworden in België. Een positie die het Duitse merk wil consolideren door zich op de toekomst en op elektrische mobiliteit te richten. Vanaf 2020 brengt het merk een reeks elektrische wagens met volwaardige communicatiesystemen uit, die van Volkswagen een onmiskenbare speler in de energie-omwenteling op de markt maken. Omdat de vernieuwing van morgen vandaag al begint.

Bedrijfswagens Volkswagen

De compacte bestelwagen “Bulli” van Volkswagen Bedrijfswagens beantwoordde al in 1947 aan de behoeften van professionals. Sindsdien volgen de modellen elkaar op, met elke generatie meer vernieuwing, meer polyvalentie en meer pragmatisme. Caddy Van, Caddy Maxi Van, Transporter, Crafter, Amarok: vind de bedrijfswagen die het best bij uw activiteit past. Waar u zeker van mag zijn: een feilloze betrouwbaarheid, een uitzonderlijke rendabiliteit, een beproefde stevigheid en een opmerkelijke levensduur. Uw Volkswagen bedrijfswagen wordt een echte comfortabele en ergonomische werkplek. Voor elke vakman zijn ideale voertuig. Aan u de keuze!

ŠKODA

Vijf Tsjechische letters die sinds het ontstaan in 1895 onafgebroken geavanceerde technologieën en uitvindingen hebben ontwikkeld. Bij ŠKODA werden het plezier van mobiliteit en alle technische uitvindingen eerst toegepast op de fiets, vervolgens op de motorfiets en uiteindelijk op de auto. De sleutel van het succes is duidelijk in de slogan: Simply Clever. ŠKODA behoort sinds 1991 tot de Volkswagen-groep en biedt modellen aan die worden gekenmerkt door een verbluffende cocktail van functionaliteit, emotie, ruimte en praktische oplossingen. Het merk wordt in meer dan honderd landen verkocht en heeft in een recordtijd de tiende plaats verworven in de rangschikking van inschrijvingen in België in 2017, met 19.612 nieuwe ingeschreven voertuigen, of een marktaandeel van 3,59%.

SEAT

Bij SEAT is elk detail belangrijk. En dat komt tot uiting in het rijplezier. Dit is het streefdoel van het merk bij het ontwerp van elk model. Van de emblematische SEAT Ibiza tot de dynamische SEAT Ateca, van de iconische SEAT Leon tot de nieuwe SEAT Arona. Wie zit achter het design van deze modellen? Ontwerpers van schoonheid. Achter de rijervaring? De ambitie om technologische vernieuwing, comfort, prestaties en veiligheid steeds verder te drijven. En ook al is het heden belangrijk, het bouwen aan een betere toekomst begint nu al. Zelfs bij het kleinste fabricageproces van zijn wagens draagt het merk duurzaamheid hoog in het vaandel.

Porsche

Ferry Porsche, gepassioneerd autoliefhebber, vond geen auto naar zijn smaak. En dus besloot hij gewoon zelf de auto van zijn dromen te bouwen. Zo is Porsche ontstaan. Eigenschappen: exclusiviteit, innovatie, prestaties en design, al generaties lang overgedragen van model op model. Wij bieden tweedeursmodellen (718 Boxster, 718 Cayman en de mythische 911) en vierdeursmodellen aan (Panamera, Panamera Sport Turismo, Macan en Cayenne). Ontdek ze snel. Dromen zijn er om waar te maken.

Bentley

Sinds de oprichting van het merk staan vernieuwing en uitmuntendheid centraal in de toekomstvisie van Bentley. Voor de mythische constructeur is elk compromis op het gebied van luxe en prestaties uitgesloten. Grenzen? Worden verlegd. Uw verwachtingen? Worden overtroffen. Mythes? Worden werkelijkheid. Nieuwe legendes? Worden voor u ontworpen. Elk model tast met succes de grenzen van het mogelijke af. Het resultaat? Bentley beschouwt elk van zijn ontwerpen als een initiatiereis rond de wereld, op zoek naar nieuwe kennis, horizonten en ervaringen. Met nieuwe wagens en nieuwe uitdagingen: uw toekomst kent geen grenzen!

Bugatti

Probeer hem eens met een ander merk te vergelijken, het zal niet lukken. Bugatti is uniek. De rijdende meesterwerken van het merk, opgericht door Ettore Bugatti in 1909, beleven nu een nieuwe bloei zonder voorgaande in de geschiedenis van de auto. Prestaties, uitmuntendheid en kunst gaan hand in hand in elk model. Geïnspireerd door architectuur, beeldhouwkunst en design worden de luxueuze Bugatti’s nog altijd beschouwd als ware kunstwerken. Wagens waarin kunst, vorm en technologie harmonieus samengaan in dienst van vernieuwing. Bugatti heeft in elk opzicht maar één doel: perfectie.

Lamborghini

Automobili Lamborghini, in 1963 opgericht in het noorden van Italië, heeft in zijn vijftigjarig bestaan de ene droomwagen na de andere gecreëerd. Geënt op hun iconische voorganger Gallardo, bieden ook de Huracán en de Huracán Spyder opnieuw de rijervaring van supersportieve luxewagens. Hun aantrekkingskracht? Vernieuwende technologie en uitzonderlijke prestaties. De Aventador en de Aventador Superveloce vormen in de uitvoeringen Coupé en Roadster dan weer een nieuwe referentie in het segment van supersportieve luxewagens met V12-motor. Met meer dan 130 concessiehouders over de hele wereld bekleedt Automobili Lamborghini een bevoorrechte plaats in de kleine kring van constructeurs van hoogtechnologische, luxueuze droomwagens.

Yamaha

D’Ieteren Sport S.A., met hoofdkantoor in Tubeke, distribueert sinds 1975 gemotoriseerde vrijetijdsproducten van Yamaha over heel België. Als specialist in tweewielers en buitenboordmotoren, biedt de Japanse fabrikant geavanceerde technologieën aan in segmenten zoals motorfietsen, scooters, terreinvoertuigen en scheepvaartproducten. Bijna honderd erkende concessiehouders zijn beschikbaar voor de klanten, zowel op de weg als ernaast. Sinds zijn oprichting, bezetten de machines van het merk ook de hoogste trappen van het podium op het gebied van prestaties en sportiviteit. Door de evoluerende technologieën in de markt, introduceert Yamaha een breed scala aan producten om de mobiliteit te verbeteren en nieuwe prestaties te leveren zowel op de weg als op het water.

 

Onze diensten

Bij D’Ieteren Auto werken we hard om u een brede waaier aan diensten te bieden, die steeds beter zijn afgestemd op uw dagelijkse activiteiten en op de uitdagingen van het stadsverkeer van morgen. Van deelrijden tot het aanbod van meerdere voertuigen of een vereenvoudigd en transparant contact, wij bieden een service op maat, ongeacht het aantal kilometers.

 • B2B-diensten
 • B2C-diensten
 • Andere diensten

Let op, geld lenen kost ook geld.

 1. Poppy
 2. Skipr
 3. EDI - Electric by D’Ieteren
 4. Lizy
 5. Huur op lange termijn
 6. Financiële leasing
 7. Financiële Renting
 8. Olympus Mobility
 9. Flex-Moby
 10. e-Moby
 11. Klassieke financiering
 12. AutoCredit
 13. Personal Lease
 14. weCare
 15. Verzekeringen voor particuliere klanten
 16. weCover
 17. Audi Approved :plus
 18. My Way
 19. Wondercar

Poppy

Een auto waar en wanneer u wilt!

Met Poppy kiest u uit 200 e-Golf's en 150 Audi A3 g-tron’s, allemaal elektrisch, om te rijden naar waar u wilt, wanneer u wilt.

Een auto nodig voor een uur of voor een dag? Download de mobiele app, kies uw auto en betaal enkel de gereden minuten.

Poppy is momenteel actief in Antwerpen, maar breidt binnenkort ook uit naar andere grote steden in België. Stay tuned!

Skipr

Een all-in mobiliteitsapp

In een stilstaande auto de fietsers zien voorbijflitsen, een trein missen omdat er geen taxi te vinden was, drie kilometer stappen omdat u niet wist dat er een elektrische step op de hoek van de straat stond… Dankzij Skipr is dat allemaal voorbij. De app laat u alle mogelijke combinaties verkennen en kiezen wat het best past. Ze houdt rekening met trams, treinen, bussen, elektrische steps en fietsen, en deelwagens en -scooters. En Skipr geeft niet alleen diverse routes en verplaatsingsmiddelen, want u kan er bepaalde diensten ook rechtstreeks mee reserveren. Het doel is om in-app-reserveringen mogelijk te maken voor bijna alle bestaande leveranciers. Zo is het eindeloze gerommel met routeplanners en mobiliteitsapps eindelijk voorbij.

EDI – Electric by D’Ieteren. Rijd de toekomst binnen.

We staan aan het begin van een nieuw mobiliteitstijdperk. De elekrische auto is het antwoord op de mobiliteitsvraag van de toekomst. D’Ieteren Auto, de innoverende speler op de Belgische automotive markt, stelt u graag EDI – Electric by D’Ieteren voor. EDI biedt een compleet ecosysteem van intelligente laadoplossingen.

Lizy

Lizy is een nieuw digitaal platform voor flexibel en voordelig leasen van stock- en tweedehandswagens gericht op KMO’s en zelfstandigen. Op die manier kunnen kleine ondernemingen hun mobiliteitsaanbod op een soepele manier beheren. Wist u dat al leasingcontracten kunnen worden afgesloten voor een korte duur van slechts 3 maand?

Huur op lange termijn

Maak u het leven makkelijk! Met Huur op lange termijn⁽¹⁾ beschikt u over een nieuwe bedrijfswagen. Bovendien wordt uw administratief beheer lichter. Aan het einde van uw contract geeft u de wagen gewoon terug en vertrekt u aan het stuur van een nieuwe. Heel eenvoudig!

(1) Huur op Lange Termijn = product afgesloten bij n.v. D'Ieteren Lease (dochteronderneming van Volkswagen D'Ieteren Finance). Hoofdzetel: Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg -België - RPR Leuven BCE 0402623937. n.v. D'Ieteren Lease (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058).

Financiële leasing

Mobiliteit en gemoedsrust verzekerd! Met een Financiële Leasing (1) schrijft u uw bedrijfswagen af op de balans van uw bedrijf. Met een duidelijke en transparante aankoopoptie (van 3-15% van de catalogusprijs) beslist u op het einde van het contract of u het voertuig al dan niet wilt overnemen.

(1) Financiële Leasing = product afgesloten bij n.v. D'Ieteren Lease (dochteronderneming van Volkswagen D'Ieteren Finance). Hoofdzetel: Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg -België - RPR Leuven BCE 0402623937. N.V. D'Ieteren Lease (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058).

Financiële Renting

Met een Financiële Renting⁽1⁾ behoudt u uw kredietcapaciteit. U brengt het maandelijkse bedrag heel eenvoudig onder bij de algemene kosten van uw bedrijf. Met een vooraf vastgestelde aankoopoptie (van 16 tot 20% van de catalogusprijs) beslist u op het einde van het contract of u het voertuig wilt overnemen dan wel of u uw contract vernieuwt.

(1) Financiële Renting = product afgesloten bij n.v. D'Ieteren Lease (dochteronderneming van Volkswagen D'Ieteren Finance). Hoofdzetel: Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg -België - RPR Leuven BCE 0402623937. n.v. D'Ieteren Lease (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058).

Olympus Mobility

Het platform Olympus biedt vernieuwende mobiliteitsformules. Wilt u uw werknemers flexibele transportsystemen aanbieden, op maat van hun behoeften? Dat doen Olympus Mobility en zijn mobiele app voor u!

Flex-Moby

Met Flex-Moby hebben uw werknemers een voertuig dat op hun behoeften is afgestemd. Een bestelwagen voor een verhuis? Een gezinswagen voor de vakantie? Met Flex-Moby kiest u uit een brede waaier aan voertuigen. Eenvoudig en praktisch!

e-Moby

U en uw medewerkers rijden met een elektrische wagen en u wilt voortdurend weten waar en hoe u die kunt opladen? Hoe betaalt u de elektriciteit terug die buiten het bedrijf door uw medewerkers werd verbruikt? e-Moby centraliseert alle verbruiksgegevens van uw werknemers en laat ze u via een centraal systeem inkijken.

Klassieke financiering

Het is zover, u hebt uw wagen gekozen en bent klaar om er de gelukkige eigenaar van te worden. Met onze Klassieke Financiering(1) spreidt u uw betaling in de tijd en bepaalt u zelf het bedrag van uw maandelijkse aflossingen. Resultaat: de aankoop van uw voertuig weegt minder op uw budget.

« Let op, geld lenen kost ook geld. »

(1) Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vast bedrag per maand Adverteerder : Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietverstrekker, met hoofdzetel in 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO  0841 046 715, RPR : Brussel, IBAN-rekeningen: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be

 

AutoCredit

Met het AutoCredit⁽1⁾ kiest u een flexibele financieringsformule die u toelaat lagere maandelijkse bedragen te betalen. Loopt uw contact af? Dan hebt u de keuze: Koop het voertuig aan met een laatste, hoger maandbedrag. Kies een nieuw model en lever het oude bij uw garage in. Of geef uw wagen heel eenvoudig terug op het einde van het contract.

« Let op, geld lenen kost ook geld. »

(1) AutoCredit = Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag. Adverteerder : Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietverstrekker, met hoofdzetel in 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO  0841 046 715, RPR : Brussel, IBAN-rekeningen: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be

 

Personal Lease

Met een Personal Lease⁽¹⁾ huurt u een voertuig op lange termijn en geniet u van alle voordelen die gewoonlijk voorbehouden zijn voor professionele klanten. Handig: u rijdt altijd met een nieuwe wagen. Loopt uw contract af? Lever het gehuurde voertuig gewoon weer in. Het kan moeilijk eenvoudiger, niet?

(1) Huur op Lange Termijn = product afgesloten bij n.v. D'Ieteren Lease (dochteronderneming van Volkswagen D'Ieteren Finance). Hoofdzetel: Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg -België - RPR Leuven BCE 0402623937. n.v. D'Ieteren Lease (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058).

weCare: onderhoudscontract voor particuliere klanten

Met weCare bieden wij u een zeer uitgebreid onderhoudscontract aan. Wilt u onaangename verrassingen op uw onderhouds- of reparatiefacturen voorkomen? Met weCare(1) behoren onvoorziene kosten tot het verleden! Beheer uw budget optimaal met een compleet onderhoudscontract.

Wat is weCare?

 • Een onderhoudscontract op lange termijn
 • Vast bedrag per maand
 • Onderhoudskosten, mechanische en elektrische herstellingen en slijtageschade aan uw voertuig zijn gedekt.
 • Technische bijstand voor de gevallen die niet door de Mobiliteitsgarantie worden gedekt (ongeval, diefstal enz.).

(1) weCare is een commerciële benaming van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v. en een product van D'Ieteren n.v., maatschappelijke zetel: Maliestraat 50 - 1050 Brussel - België - RPR Brussel, KBO 0403448140. Zie onze contractuele algemene voorwaarden voor de precieze omvang van de dekking.

Verzekeringen voor particuliere klanten

Rijden zonder zorgen? Dat kan dankzij Volkswagen Insurance(1), ŠKODA Insurance, Audi Insurance, SEAT Insurance en My Way Insurance.
Kies de formule die het best past bij uw behoeften en geniet van onze voordelige tarieven:

- Burgerlijke aansprakelijkheid: Dekking voor materiële en lichamelijke schade die u aan derden berokkent.
- Mini Omnium: gedeeltelijke dekking bij materiële schade.
- Maxi Omnium: volledige dekking bij materiële schade.

(1) Volkswagen Insurance, ŠKODA Insurance, Audi Insurance, SEAT Insurance en My Way Insurance zijn autoverzekeringen en commerciële benamingen van een product van Actel - merk van P&V Verzekeringen cvba - Verzekeringsonderneming erkend onder code 0058 - maatschappelijke zetel: Koningsstraat 151, 1210 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0402.236.531, FSMA 0058. De duur van een verzekeringscontract bedraagt 1 jaar en wordt na 1 jaar stilzwijgend vernieuwd. De verzekeringscontracten zijn aan het Belgisch recht onderworpen. 

weCover

You drive, we cover…! Ontdek de formule weCover(1), een autoverzekering die voorzichtige en verantwoordelijke jonge bestuurders beloont.

Dankzij deze nieuwe optie kunt u het bedrag van uw verzekering verlagen. Kers op de taart: U kunt extra cadeaus winnen door voorzichtig te rijden. Met weCover geniet u van een onmiddellijke korting op uw premie voor uw Burgerlijke Aansprakelijkheid.

(1) weCover is een commerciële benaming van een product van Actel - merk van P&V Verzekeringen cvba - Verzekeringsonderneming erkend onder code 0058 - Koningsstraat 151, 1210 Brussel. Deze website bevat algemene informatie over de optie weCover van de autoverzekering ontwikkeld door P&V Verzekeringen en onderworpen aan het Belgisch recht.

Audi Approved :plus

Een label dat synoniem staat voor sereniteit.

Naast uitzonderlijke financieringsvoorwaarden geniet u ook de kwaliteit van het netwerk Audi Approved :plus voor een aankoop in alle sereniteit van een premiumtweedehandswagen van Audi.

My Way

Dankzij My Way beschikt D’Ieteren Auto over een stevig tweedehandslabel voor de merken Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, ŠKODA en SEAT. My Way-wagens zijn geen occasiewagens als alle andere, maar « Certified Used Cars ». die aan de strengste criteria voldoen. Werkelijk niets wordt aan het toeval overgelaten.

 • Zo wordt een My Way wagen altijd grondig gecontroleerd, volgens de strengste normen van de constructeur.

 • Een My Way wagen is altijd voorzien van een garantieprogramma op maat, én een 24u/24 mobiliteitsgarantie.

 • Een My Way wagen is steeds het resultaat van een gepersonaliseerd aanbod, en gaat het om wagens met een volledig gekende voorgeschiedenis

Een kras, een deuk of een crash? WONDERCAR!

De autosector is in constante evolutie. Wagens hebben steeds meer technologie aan boord die hen veiliger, zuiniger en comfortabeler maken. Minder ongevallen op de baan kunnen we alleen maar toejuichen, maar uiteraard heeft dit ook impact op de carrossier van vandaag. Want minder schadegevallen betekent minder werk.

Met WONDERCAR speelt D'Ieteren Auto in op deze evolutie. Dit nieuwe, nationale carrosserienetwerk bundelt de modernste carrosserietechnieken met een transparante prijszetting en korte hersteltermijnen.

Vandaag zijn er reeds vijf WONDERCAR centra geopend, en binnenkort volgen er nog heel wat meer.

Blijf up-to-date, en like onze facebook pagina